РАДИО ЈАДРАН: Комитски портал ЦДМ платформа Демократа за застрашивање наше медијске куће

Novosti online

19. 04. 2021. у 15:46

ПРВО незадовољство Демократа на извјештавање наше медијске куће изазвао је текст “Бечићево “тајно” признање Косова уочи избора у Новом руши рејтинг Демократа” а затим и “Министри Спајић и Милатовић у предизборној кампањи Демократа”.

РАДИО ЈАДРАН: Комитски портал ЦДМ платформа Демократа за застрашивање наше медијске куће

Фото: Радио Јадран

Чињенице наведене у овим текстовима до сада нико из Демократа није демантовао, а сада овим саопштењем пријете слободи говора:

Изборни центар коалиције “Ни лијево ни десно. Правац Нови!” има поуздана сазнања да се против нашег политичког субјекта спрема прљава кампања од стране једне парламентарне групације, посредством локалног медија и уз логистику центара моћи ван Црне Горе. Циљ је да се понови по интезитету и трајању иста најогавнија кампања која је против Демократа спроведена прије четири године у Херцег Новом.

Овога пута та парламентарна групација у нечасној политичкој мисији персонално је оснажена ангажовањем Бебе Поповића који има задатак да организује и креативно осмисли најприземније прљавштине против наше коалиције и функционера.

Поповић је дакле остао исти, само је промијенио страну. Некада је радио за ДПС, сада за другу страну коју ћемо разобличити и открити њен идентитет уколико крену са прљавом кампањом, иако је политичко лице и рукопис те адресе свим грађанима добро познат.

Обриси такве кампање се већ надзиру, што потврђује текст на једном локалном медију под насловом “Министри Спајић и Милатовић у предизборној кампањи Демократа”, а којим се покушава за почетак одредити мета, док Поповић спрема изборну стратегију. Претходно смо имали на од стране истих субјеката, медија и центара моћи ударе на Алексу Бечића и Стевана Катића.

Упозоравамо на вријеме, спремни смо да организујемо и протесте испред те медијске куће уколко се крене са монструозном и прљавом кампањом као приземним методама којим би се покушали надомјестити евидентни политички недостаци и изостали резултати те парламентарне групације. За демократску утакмицу смо увијек спремни јер пред грађане излазимо са резултатима, чистих руку и уздигнута чела.

(Радио Јадран)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)