КОАЛИЦИЈА "ЗА БУДУЋНОСТ НИКШИЋА" УПОЗОРАВА: Ђукановић и Мићуновић кренули у прљаву кампању!

Новости онлајн

09. 03. 2021. у 08:05

ЛАЖИ о скупоценим јахтама, становима и вређању црквених великодостојника од стране лидера Демократског фронта је и раније била специјалност обореног режима, саопштили су из коалиције "За будућност Никшића".

КОАЛИЦИЈА ЗА БУДУЋНОСТ НИКШИЋА УПОЗОРАВА: Ђукановић и Мићуновић кренули у прљаву кампању!

Фото: За будућност Никшића

Из тог политичког савеза су реаговали након што је Божидар Буторовић, кандидат за одборника на листи Народног покрета на чијем челу се налази Миодраг Дака Давидовић, оптужио ДФ и његове лидере да намјерно покушавају да уруше углед Давидовића, како би помогли Демократској партији социјалиста (ДПС).

- Како се кампања у Никшићу ближи крају, за очекивати је да оборени режим Мила Ђукановића и оснивач и први шеф црногорске мафије, Брано Мићуновић, крену у прљаву кампању против оних који су тај режим оборили 30. августа. Нису грађани Никшића наивни да не знају ко су лидери Демократског фронта, а ко су лица са којима комуницира и која подржава Брано Мићуновић. Андрија Мандић је први политичар у Црној Гори, који је јавно у Скупштини, давне 2003. године прозвао Брана Мићуновића за свирепо убиство тешко рањеног Радована Ковачевића испред клиничког центра у Подгорици. То добро зна сва наша јавност, а отац покојников се тада лично захвалио Андрији на том чину и храбрости коју је показао. Нарочито се то вредновало јер је режим Мила Ђукановића тада био најјачи, а Брано Мићуновић је, за разлику од овог времена када га хапси полиција, био третиран подједнако као предсједник Црне Горе - наводи се у непотписаном саопштењу коалиције "За будућност Никшића".

Казали су да је "читач саопштења које је писано у Сплендиду" управо због сталних контаката са Мићуновићем одстрањен из обезбјеђења Андије Мандића и више није имао приступ Демократском фронту.

- Лажи о скупоцјеним јахтама, становима и вријеђању црквених великодостојника од стране лидера ДФ је и раније била специјалност обореног режима. Није без конкретних доказа директор АНБ Дејан Вукшић, ових дана именом и презименом побројао све противнике Мила Ђукановића које је у континуитету претходних година пратио његов режим. Тамо, наравно, нема ових змајева и јунака који су пострадали за Цркву, правду, војску и српство ни њихових формалних шефова - додаје се у реаговању.

Демократски фронт, како наводе, тражи да се објаве и "имена оних који су пратили" лидере тог политичког савеза како би се утврдило да "тај нечасни посао није радио и неко од садашњих 'патриота'."

- Ми немамо дилеме да се међу доушницима могу наћи и имена неких који данас шире овакве лажи о ДФ. Засто би они ово радили ако нису дио уигране доушничке шеме? Ово је најједноставнији начин којим се може доказати њихова кривица или невиност. Ако поменуте особе не раде за Брана Мићуновића и Мила Ђукановића, нека властито херојство, чојство и храброст, за чији недостатак сумњиче и оптужују друге, једноставно докажу тако што ће пред читавим Никшићем, Црном Гором и васколиким српством одговорити: да ли је Брано Мићуновић убио Радована Раца Ковачевића испред КБЦ- а, или су у њега пуцали Андрија Мандић, Небојша Медојевић, Милан Кнежевић, Милутин Ђукановић, Славен Радуновић... Ми смо се још давне 2003. године веома прецизно и јавно изјаснили - закључује се у реаговању.

(Вијести)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)