МАНДИЋ ОТКРИО КО ЈЕ ЧУВАО ВЕЉУ НЕВОЉУ У ЦРНОЈ ГОРИ: Мрачна веза режима Мила Ђукановића и криминалних кланова

Novosti online

12. 02. 2021. у 10:06

МАНДИЋ ОТКРИО КО ЈЕ ЧУВАО ВЕЉУ НЕВОЉУ У ЦРНОЈ ГОРИ: Мрачна веза режима Мила Ђукановића и криминалних кланова

Фото: ЕПА/АТА имагес

ЈЕДАН од лидера ДФ Андрија Мандић навео је, у укључењу у јутарњи програм на ТВ Хепи да има информације да је Вељка Беливука у Црној Гори штитиле безбедносне структуре режима Мила Ђукановића.

Мандић се запитао како се то Беливук нашао у Црној Гори и то после смене власти и напоменуо да је он имао и значајну улогу у кампањи за изборе у Никшићу.

- У време нове власти извесни Беливук, Веља Невоља, долази у Црну Гору и нико га не претреса. Веља Невоља, вођа криминалне банде чији је шеф у Црној Гори, а налази се на месту помоћника директора УП, бива чуван и штићен на овим просторима - рекао је Мандић.

Он тврди да је Беливука тада обезбеђивао Зоран Лазовић помоћник у Управи полиције Црне Горе, пријатељ и кум бившег тужиоца Миливоја Катнића.

Мандић је изјавио да су криминалци у Црној Гори под контролом Мила Ђукановића.

Како су поједини медији у Црној Гори преносили, Лазовић је пре извесног времена ишамарао тадашњег црногорског премијера Душка Марковића усред Скупштине Црне Горе, због сусрета са митрополитом Амфилохијем.

Лазовић је том приликом назвао Маровића "Ђубре издајничко", а његов упад у Скупштину Црне Горе протумачен је као вид притиска и пример свим колебљивим посланицима ДПС-а.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)