"ПОРУКА МЕ СКОРО РАСПЛАКАЛА!" Горан Весић показао нове клупе на Савском тргу, па приметио дирљив натпис (ФОТО)

Novosti online

15. 05. 2021. у 10:26

ЗАМЕНИК градоначелника Горан Весић рекао је јутрос за ТВ Хепи да је на Савском тргу (Београд) започето постављање четири врсте клупа, с обзиром да на овај трг долази много људи те постоји разлог да се уређује и доноси потребан мобилијар.

ПОРУКА МЕ СКОРО РАСПЛАКАЛА! Горан Весић показао нове клупе на Савском тргу, па приметио дирљив натпис (ФОТО)

Фото: Фејсбук профил Горана Весића

- Постављамо четири врсте 85 различитих клупа. 35 белих клупа од вештачког мермера ауторско су дело српског вајара Бојана Крстића. Савски трг ће бити први беогрдски трг који ће имати клупе на којима ће моћи да се лежи, одмара или чита књига. Ту врсту мобилијара имају само велики тргови и паркови у највећим светским метрополама - написао је на Фејсбуку заменик градоначелника Горан Весић.

Најавио је и да ће бити засађено још 50 стабала.

- И да подсетим оне злонамерне. На Савском тргу је до сада засађено 196 нових стабала. Када буде порушена стара канализациона црпна станица и када буде спојена Савска са Немањином биће засађено још 50 стабала. 250 нових стабала на новом тргу који су до пре само неколико година звали штајга - додао је Весић.

Недуго затим поново се огласио. 

- Није прошло ни пола сата како су постављене нове клупе на Савском тргу, а на једној од њих је осванула порука која ме је скоро расплакала. Били су ту једна Искра и њен тата - написао је Горан Весић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)