ЗИДАЛИ "ПРЕКО ТРАКЕ": Током празника активирано затворено градилиште у Београдског Батаљона 71

Г. Н.

07. 05. 2021. у 11:08

ДА бахати инвеститори никаквим забранама не допуштају да им осујете циљ да изграде започети објекат, сведочи упорност грађевинара у Улици Београдског батаљона на Бановом брду.

ЗИДАЛИ ПРЕКО ТРАКЕ: Током празника активирано затворено градилиште у Београдског Батаљона 71

Фото Н. Скендерија

Иако је ово градилиште на броју 71 затварано у неколико наврата, радници су се враћали и помало зидали. Последњи пут, то је учињено у данима празновања, али је грађевинска инспекција поново стопирала посао.

Секретаријат за инспекцијске послове за "Новости" званично је потврдио да је градилиште под забраном било активно 3. маја!

- Ванредни инспекцијски преглед са комуналном милицијом и полицијом извршен је 3. маја - кажу у Секретаријату за инспекцијске послове. - Том приликом уочено је око 30 радника на градилишту. С обзиром на то да је реч о страним држављанима, обавештена је Управа за странце МУП.

ДОНЕТО РЕШЕЊЕ О РУШЕЊУ

ПОСТУПАК инспекцијског надзора биће у току до даљег. У току досадашње контроле донето је решење о уклањању бесправно изведених радова. Такође, донето је решење којим је извршено затварање градилишта. Како кажу из Секретаријата за инспекцијске послове, поступак налази се и пред надлежним Тужилаштвом.

Како смо сазнали, затечени радници на терену су Турци. Градилиште је поново затворено постављањем решења и посебне траке за обележавање затвореног градилишта, рекли су нам надлежни.

Репортери "Новости" уверили су се да је трака нетакнута, а никога нисмо затекли.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)