ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА БЕОГРАЂАНЕ: Због радова ове аутобуске линије мењају трасу до 10. јула

Танјуг

20. 04. 2021. у 17:53

ЗБОГ радова на замени деонице топловода у Улици 11. крајишке дивизије, на делу од зоне раскрснице са Опленачком улицом до зоне раскрснице са Улицом патријарха Јоаникија, од данас до 10. јула промењен је рад појединих линија јавног превоза.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА БЕОГРАЂАНЕ: Због радова ове аутобуске линије мењају трасу до 10. јула

Фото: Depositphotos

Радови ће се изводити по фазама, а током прве која почиње данас и траје до 18. маја возила са линије 56 ће, у смеру према Петловом брду, саобраћати улицама Ибарска магистрала, Пилота Михаила Петровића, Маричка, Славка Родића, Кнежевачка, 17. октобра, Опленачка и даље редовно, док ће у смеру према Зеленом венцу саобраћати редовно.

Возила са линије 59 ће у смеру према Петловом брду саобраћати улицама Пилота Михаила Петровића, Маричка, Славка Родића, Кнежевачка, 17. октобра, Опленачка и даље редовно, док ће у смеру према Тргу Славија саобраћати редовно, наводи се на сајту градског Секретаријата за јавни превоз.

Додаје се да ће возила са линије 502 у смеру према Орловачи саобраћати редовно, док ће се у смеру према Миљаковцу 1 саобраћај одвијати улицама 11. крајишке дивизије, Патријарха Јоаникија, Пилота Михаила Петровића, Мишка Крањца и даље редовно.

Линија Е2 ће у смеру према Петловом брду саобраћати улицама Кнеза Вишеслава, Пилота Михаила Петровића, Маричка, Славка Родића, Кнежевачка, 17. октобра, Опленачка и даље редовно, а у смеру према Тргу Славија редовно.

Током друге фазе радова, која ће трајати од 20. маја до 10. јула, важиће исти режим као у првој фази радова.

Возила ће на измењеним деловима траса користити постојећа стајалишта, као и привремено успостављено стајалиште "Сердар Јанка Вукотића 1" за линије 56, 59, 502 и Е2 у смеру према Улици патријарха Јоаникија, у Улици 11. крајишке дивизије на позицији ЕД стуба, око 10 метара испред зоне раскрснице са Улицом Сердар Јанка Вукотића током извођења радова у другој фази.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)