ДРАМА У УЛИЦИ ЂОРЂА КРАТОВЦА 22: Планирано рушење објекта, брат извођача радова прети да ће да скочи са зграде (ФОТО/ВИДЕО)

М.С.

13. 04. 2021. у 10:58 >> 12:20

НАКОН што је 11 пута успео да се одупре инспекцији, инвеститор нелегалне градње у Улици Ђорђа Кратовца 22 на Лекином брду данас се руши.

ДРАМА У УЛИЦИ ЂОРЂА КРАТОВЦА 22: Планирано рушење објекта, брат извођача радова прети да ће да скочи са зграде (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: М. Анђела

Како јавља репортер "Новости" дошли су инспектори Секретаријата за инспекцијске послове.

Полиција је на терену. Брат извођача радова више од сат времена стоји на врху зграде, брани да се не руши, прети да ће да скочи. Да ли ће данас бити рушења зависи од процене полиције.

Извођач радова је камионом блокирао улаз у зграду. За сада нема назнака да ће се нешто догодити ускоро.

Фотографије и видео снимак погледајте испод текста:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

rst

13.04.2021. 11:34

Zasto dirate sirotinju, covek hoce da se skuci a vi branite. Vidite da je sirotinja pa to je samo 4-5 spratova. Cim sidje odmah u Lazu ga smjestiti,cuj to em je nelegalno gradio em zavitlava sa samoubistvom sada

Mama

13.04.2021. 11:37

Sta ovo znaci?!Ko je potpisao projekat? Ko je odobrio gradnju? Ko je nadzor?Niko nije radio svoj posao! To je drasticno krsenje zakona a svi u opstini,gradu i policiji cute.Svi su odgovorni i sve ih treba pohapsiti da se ne ponovi!

Leštanac

13.04.2021. 12:41

Ako postoji volja i istrajnost inspektora i policije, postoji način da se bahati investitor spreči da izvrši samoubistvo, ali očito investitor i njegov brat imaju jake veze čim se tako ponašaju.