БЕОГРАЂАНИ, ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ: Ево које све линије мењању трасу и до када

Novosti online

26. 03. 2021. у 11:48

ТОКОМ извођења радова на реконструкцији водоводне мреже у Беличкој улици, у зони раскрснице са Улицом Максима Горког, доћи ће до промена у раду линија 25, 25П и 26, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

БЕОГРАЂАНИ, ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ: Ево које све линије мењању трасу и до када

Фото: Depositphotos

Радови ће се изводити по фазама. У фази 2 ће приликом извођења радова потпуно бити затворена Беличка улица, као и половина раскрснице улица Беличке и Максима Горког (десна половина гледано према граду) од 29. до 31. марта.

Током извођења радова у овој фази, возила са линија јавног превоза 25, 25П и 26 ће се у смеру ка граду кретати Крушевачком улицом, Господара Вучића, Максима Горког и даље редовном трасом. Возила ће на измењеном делу трасе користити постојећа стајалишта.

Током извођења радова на санацији коловоза Улице пут за Павићевац, у зони пружног прелаза „Бела земља” у насељу Рипањ, од 29. марта до 6. априла доћи ће до промена у раду линије 404, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

До затварања коловоза Улице пут за Павићевац доћи ће у зони пружног прелаза током извођења радова, па ће возила са линије 404 у оба смера саобраћати на траси Бела река – Пут за Колонију – Авалска – Ерчанска – терминуса „Рипањ (гробље)”.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИСКОМПЛЕКСИРАНЕ БУДАЛЕ: Бора испрозивао жири Звезда Гранда - Снежана жестоко узвратила