КОРОНА КОЧИ И ПОПРАВКУ ЛИФТОВА: Због заразе, надлежни у "Стамбеном" затворили радну јединицу у Раковици

Г. Н.

03. 03. 2021. у 09:53

КОРОНА КОЧИ И ПОПРАВКУ ЛИФТОВА: Због заразе, надлежни у Стамбеном затворили радну јединицу у Раковици

Фото Ж. Кнежевић

ВИРУС корона одавно је отежао рад запослених у јавним предузећима.

Међутим, ових дана посебно је погођено ЈП "Градско стамбено". Услед болести радника, радна јединица Раковица до даљег ће бити затворена, те ће сав посао преузети колеге са општине Чукарица.

Запослени су заражени короном, упркос свим предузетим епидемиолошким мерама. Највероватније, вирус је донео неко са стране, будући да је рад са грађанима поново успостављен крајем јануара. О новонасталој ситуацији надлежно ЈП "Градско стамбено" јуче је обавестило суграђане.

- Обавештавамо вас да смо принуђени да до даљег затворимо радну јединицу Раковица, јер су сви запослени оболели од вируса ковид 19 - пише у саопштењу на интернет страници поменутог предузећа.

- Све послове преузеће колеге са Чукарице. Хвала на разумевању.

ПРЕДАЈА ЗАХТЕВА

КАКО су саопштили из "Градског стамбеног", суграђани захтеве могу предати уторком, средом или четвртком између 10.00 и 12.00 часова на адресу Шумадијски трг број 6 на Чукарици. Све додатне информације могу се добити и путем позивног центра на број 0800/200-011.

Према речима надлежних, грађани Раковице, чије су стамбене заједнице у надлежности ЈП "Градско стамбено", и даље ће моћи да се обрате за проблеме путем електронске поште на адресу jpgs.rakovica@stambeno.com или на мејл jpgs.cukarica@stambeno.com. Међутим, да би лично предали захтеве, најмање две наредне недеље, житељи Раковице мораће да путују до Шумадијског трга 6.

Иначе, ово предузеће од почетка пандемије поштује прописе, препоруке и смернице надлежних органа, у циљу спречавања ширења заразе. Тако је рад са странкама био потпуно обустављен средином новембра прошле године. Пре тога, у филијалама је био ограничен број особа са којима је био могућ рад у истом тренутку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)