КОЛАПС У БЕОГРАДУ: Улица краља Милана и даље затворена, возила миле у центру града, у Булевару деспота Стефана отежан саобраћај због удеса

Novosti online

25. 02. 2021. у 17:55

НЕМА кише, нити других падавина, није петак, али овог поподнева у Београду су незапамћене саобраћајне гужве, посебно у центру града, као и на мостовима.

КОЛАПС У БЕОГРАДУ: Улица краља Милана и даље затворена, возила миле у центру града, у Булевару деспота Стефана отежан саобраћај због удеса

Фото: Принтскрин/Накси камере

Улица краља Милана и даље је затворена за саобраћај, због чега се застоји стварају у околним саобраћајницама. У уторак је код Београђанке пукла водоводна цев, квар је током дана саниран, али су због асфалтирања дела Улице краља Милана тролејбуси и аутобуси преусмерени.

- Аутобуси 22А и 31 саобраћају измењено према Студентском. Иду Немањином улицом, преко Трга Николе Пашића, а тролејбус 29 саобраћа само до Славије - кажу из ГСП-а.

Како медији незванично сазнају, саобраћај би требало вечерас да буде пуштен у Улици краља Милана.

Већи застоји овог поподнева бележе се на Тргу Николе Пашића, као и у Булевару краља Александра код Дома Народне скупштине у смеру ка Лиону где возила дословно миле.

Саобраћајни чепови се стварају и на мосним прелазима, посебно на мосту Газела у смеру ка Новом Београду и на Бранковом мосту у правцу града.

Због саобраћајне незгоде у Булевару деспота Стефана око 16.10 сати, на овом делу пута тренутно се стварају велике колоне возила у оба смера.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)