КРУЖНИ ТОК ЗА БОЉИ ПРОТОК: Напредују радови на реконструкцији улица Саве Машковића и Црнотравске на Трошарини, још важе измене линија

С. Б. М.

05. 02. 2021. у 07:52

РЕКОНСТРУКЦИЈОМ улица Саве Машковића и Црнотравске, на углу Булевара ослобођења биће урађен велики кружни ток који ће обезбедити много бољи проток саобраћаја.

КРУЖНИ ТОК ЗА БОЉИ ПРОТОК: Напредују радови на реконструкцији улица Саве Машковића и Црнотравске на Трошарини, још важе измене линија

Фото Беоинфо

Тренутно,стварају се велике гужве и због чекања на семафорима. Радове који су почели 23. децембра у четвртак је обишао заменик градоначелника Горан Весић.

После проширења, ова улица ће постати булевар са четири траке и разделним острвом које ће имати зеленило. Тиме ће житељи насеља Степа Степановић коначно моћи да стижу до својих домова и да иду на посао без упадања у велике гужве.

- Црнотравска улица ће такође бити проширена и имаће четири траке до Борске, тако да ће грађани имати на располагању модеран булевар - наводи Весић. - Не би требало заборавити да се тренутно ради и Булевар патријарха Павла који води према Мосту на Ади, на делу од Улице Пере Велимировића до Кошутњака. Тај посао ће бити завршен до лета, највероватније у јулу, а истовремено се ради пројекат за реконструкцију Булевара патријарха Павла на делу од Кошутњака до Моста на Ади. У наредних неколико месеци биће расписан тендер и за тај део, па би до јануара следеће године требало да буде завршена веза од Моста на Ади до Кошутњака, уз обилажење Топчидерског парка.

Због радова у овом делу града, саобраћајне гужве су веће него што је то уобичајено. Тако ће бити и убудуће, све док се градња саобраћајнице не заврши. Због радова и постављених грађевинских машина, до суботе важе измене на линијама на потезу линија 400 као и на линији 503 која саобраћа од Трошарине до насеља Ресник.

БРЖЕ ДО МОСТА НА АДИ

ЗАМЕНИК градоначелника Горан Весић подсећа да је у плану и реконструкција Борске и Улице Пере Велимировића. Када све буде готово, грађани ће моћи да стигну булеварима са четири траке од Улице Саве Машковића, преко Црнотравске, Борске, Пере Велимировића и Булевара патријарха Павла до Моста на Ади.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)