ПИСМО ДИРЕКТОРА ЈКП "БЕОГРАДСКЕ ЕЛЕКТРАНЕ" ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ: Хвала за вакцине, сада се осећамо заштићено

Novosti online

03. 02. 2021. у 18:37

ДИРЕКТОР ЈКП “Београдске електране”, Раде Баста, захвалио је председнику Александру Вучићу на вакцинацији за све запослене у овом предузећу. Његово писмо преносимо у целости.

ПИСМО ДИРЕКТОРА ЈКП БЕОГРАДСКЕ ЕЛЕКТРАНЕ ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ: Хвала за вакцине, сада се осећамо заштићено

Фото: Н. Фифић

Поштовани предсениче Републике Србије, господине Вучићу, 

За ових једанаест месеци када корона вирус односи милион жртава у свету, желим да вам се захвалим што сте за кратко време својим личним ангажовањем успели да обезбедите све неопходно за лечење ове опаке болести и на крају најнеопходније, а ро су вакцине и на тај начин сачували сваки драгоцени живот. Успели сте у свему што сте обећали грађанима Србије а што много веће светске силе и државници нису у тако брзом року.

Испред ЈКП “Београдске електране” желим да кажем велико ХВАЛА што је сваки запослени до сад примио вакцину. Знам и знамо сви да је то захваљујући Вама, Вашој упорности и искреним пријатељским везама у свету. Зато је Србија прва у Европи која је учинила своје грађане сигурним.

Запослени у “Београдским електранама” који брину у енергетској стабилности Београда се сада осећају заштићено. Од почетка борбе са корона вирусом у “Београдским електранама” оболело је више од 300 запослених, међу њима је било и преминулих али су захваљујући нашем здравственом систему и вашој кординацији свих институција, се велика већина и опоравила и зато у име свих запослених у “Београдским електранама” желим  да искажем велико поштовање Вама и Влади Србије што сте нам све ово омогућили и што смо тиме стали у ред са најразвијенијим земљама света у борби против ове пандемије. Ваше велико дело се памти и никад не заборавља.

Уз поштовање и захвалност Раде Баста, генерални директор ЈКП “Београдске електране” у име свих запослених.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)