НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ухапшен манијак који је узнемиравао жене у аутобусу 65

Е.Б.Р.

30. 10. 2020. у 08:13

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ухапшен манијак који је узнемиравао жене у аутобусу 65

Фото: Depositphotos

ПОЛИЦАЈЦИ из станице Нови Београд јуче су ухапсили Н. П. (30), због постојања основане сумње да је извршио кривично дело полно узнемиравање, сазнају "Новости".

По налогу дежурног тужиоца, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати. Како је потврђено нашем листу, на аутобуском стајалишту у Улици народних хероја у Новом Београду, осумњичени је пришао жени, скинуо панталоне и показивао полни орган.

Он је пре тога, на поменутну станицу изашао из аутобуса 65, као и жена коју је напаствовао.

Када је чуо да је неко од грађана који су били на станици, позвао полицију, Н. П. је побегао унутар блокова зграда.

Постоје основи сумње да је и раније чинио дело полног узнемиравања и то пред деветогодишњим девојчицама у Улици др Ивана Рибара.

Иначе, на истој аутобуској линији јуче око 14.30 догодило се још једно полно узнемиравање, а сумња се да је актер ухапшени Н. П.

Према речима Душана Стевановића, његова девојка (23) доживела је непријатну ситуацију када је возило ГСП било код Новог гробља, на углу са Рузвелтовом улицом.

- Тај човек је сео поред моје девојке, после чега је завукао руке у панталоне и извадио свој полни орган усред аутобуса - прича Душан.

- Згрожена, она је устала и покушала да га прескочи јер је седела до прозора, а он је почео да је хвата за задњицу. Унезверено је отрчала на други крај возила, а манијак је шчепао другу девојку која је вриснула, ударила га и отрчала до возача -

Наш саговорник каже да ни возач, ни путници нису реаговали на ову сцену.

- Осим полицији, покушали смо да догађај пријавимо и ГСП али, после пребацивања на три броја, нико се није јавио на телефон. Нећемо ту стати, тражићемо и снимке из аутобуса, као и објашњење зашто возач није реаговао - каже он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)