ПРАЛИНЕ ЗА НАЈПРОБИРЉИВИЈА НЕПЦА: Фестивал чоколаде од 10 до 22 часа у Дорћол плацу

И. Б.

25. 10. 2020. у 06:35

ПРАЛИНЕ ЗА НАЈПРОБИРЉИВИЈА НЕПЦА: Фестивал чоколаде од 10 до 22 часа у Дорћол плацу

Фестивал чоколаде

КРАЈ октобра већ четврту годину заредом резервисан је за Фестивал чоколаде,а сви љубитељи ове посластице могу и данас уживати на истоименом фестивалу у "Дорћол плацу" од 10 до 22 часа, дегустирајући различите производе на седамнаест штандова.

Из понуде се издвајају посластице из Русије, француски нугат, чоколадно пиво и сапуни, а постоји и могућност да посетиоци направе и чоколаду по сопственом избору. Посебну пажњу присутних привукле су пралине једне Гордане Петровић.

- Посао сам покренула са 1.000 динара и једним калупом, а пралине правим из чисте љубави, цео поступак прављења сам сама научила. Почела сам прво да их носим својим пријатељима као поклон, а онда су кренуле да пристижу и поруџбине. Моје пралине су стигле чак до Лондона и Чикага. Прошле године сам први пут учествовала на сајму и све што сам донела распродала сам за четири сата, а део новца сам дала у хуманитарне сврхе.

Број људи на самом догађају ограничен је на деведест због поштовања свих безбедносних мера. Како се не би стварали редови, организатори су омогућили пренос уживо на сајту www.dorcolplatz.rs, да би сви заинтересовани могли да прате посећеност.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)