РАДИЈАТОРИ ИМ ЛЕДЕНИ ОД ПОЧЕТКА ГРЕЈНЕ СЕЗОНЕ: Ево када почиње грејање грађанима који су недељу провели у хладним становима

С. Видачковић

24. 10. 2020. у 08:48

СТАНАРИ Улице Драгише Брашована 46 - 60 на Бежанијској коси нису осетили топле радијаторе од почетка грејне сезоне. Домови су им хладни још од прошле недеље, када је званично стартовао систем даљинског грејања, а све због квара на секундарном топловоду.

РАДИЈАТОРИ ИМ ЛЕДЕНИ ОД ПОЧЕТКА ГРЕЈНЕ СЕЗОНЕ: Ево када почиње грејање грађанима који су недељу провели у хладним становима

Фото: И. Маринковић

Екипе ЈКП "Београдске електране" јуче су интервенисале на овој локацији, па се очекује да домови у овој улици буду топли већ данас.

Према речима Боре Цокића, који живи у у Драгише Брашована, житељи су данима покушавали да ступе у контакт са диспечерским центром, али нису успели.

- Целу прошлу недељу, када су температуре биле много ниже, провели смо у хладним домовима - каже наш читалац.

Како су, за "Новости" потврдили из ЈКП "Београдске електране", потрошачима из Улице Драгише Брашована биће умањени рачуни за дане кад нису имали грејање.

- Очекује се да потрошачи из поменутих објеката грејање добију данас у јутарњим часовима - наводе из "Београдских електрана". - Једино у случају непланираних и непредвиђених радова, квар ће бити отклоњен најкасније током викенда.

На другој страни града, у Улици Радована Симића Циге на Медаковићу, од броја 17 до 23, слична ситуација. Потрошачи су још у уторак пријавили диспечерском центру да немају грејање. Како нам је речено из "Београдских електрана", њихова теренска екипа истог дана установила је да се предајна станица не снабдева топлотном енергијом због губитка воде на мрежи.

Као и на претходној локацији, и суграђанима који живе у Улици Радована Симића Циге на Медаковићу рачуни ће бити умањени за дане у којима није било испоруке топлотне енергије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)