ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ: Беби паркинг карте замењене електронским

С. Б. М.

03. 09. 2020. у 13:52

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ: Беби паркинг карте замењене електронским

Фото: П. Милошевић

БЕБИ паркинг карте, које ЈКП "Паркинг сервис" поклања родитељима, постале су електронске, увођењем новог система електронске контроле и наплате паркирања (е-Паркинга).

Родитељи ће и даље од "Паркинг сервиса" на поклон добијати по 30 паркинг карата, односно бесплатне сате паркирања за своју бебу, које су од сада у електронском облику.

Родитељима који имају неискоришћене беби-карте у папирној форми, ЈКП "Паркинг сервис"је по аутоматизму у систему већ заменило карте електронским и они могу наставити да их користе. Приликом првог наредног паркирања возила, чија је регистрација пријављена за беби-карте, систем ће, када опази возило у зони, аутоматски поништити једну карту бесплатног паркирања.

Уколико желе да добијају информацију о томе колико им је карата остало, могу да дођу у Кориснички сервис и оставе број мобилног телефона, на који ће добијати СМС поруку о броју преосталих сати. Родитељи који од 1. септембра добију е-Беби паркинг карте, такође ће информације о искоришћеној карти добијати СМС поруком на број мобилног телефона који су оставили "Паркинг сервису", као и информације о остатку неискоришћених карата.


Како је "Паркинг сервис" кренуо путем дигитализације услуга, укинуте су и сатне папирне паркинг карте. Корисници који још увек имају неискоришћене папирне паркинг карте, могу да их врате и за ту вредност биће им исплаћен новац.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)