ПОДЕЉЕНИ СЕРТИФИКАТИ: Програм обуке у Новом Београду прошло 1.500 незапослених

Б.Б.

08. 02. 2023. у 19:49

У ОПШТИНИ Нови Београд су уручени сертификати полазницима обуке "Пут до успешног предузетника", коју је похађало 26 грађана са евиденције Националне службе за запошљавање.

ПОДЕЉЕНИ СЕРТИФИКАТИ: Програм обуке у Новом Београду прошло 1.500 незапослених

Фото: Општина Нови Београд

Реч је о обуци која незапосленима пружа могућност да се  упознају са  правном регулативом из области у  којој започињу сопствени бизнис, као и  информацијама везаним за учешће на јавним позивима за  субвенције државе приликом самозапошљавања.

Обуку „Пут до успешног предузетника“ на Новом Београду, прошле године је похађало 1.500 незапослених, а закључено је 390 нових уговора о додели средстава за самозапошљавање.

Сертификате полазницима овогодишње обуке доделили су председник Скупштине општине Нови Београд Предраг Јушковић и заменик директора филијале Националне службе за запошљавање града Београда Синиша Кнежевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

24 године након историјског окршаја на Еуру 2000. године у Белгији и Холандији, Србија и Словенија се од 15 часова састају у 2. колу групе Ц Европског првенства. Словенија је тада шокирала СР Југославију и повела са 3:0, али су Плави успели да остваре један од најлуђих повратака у историји Европских првенстава изједначивши резултат на 3:3 за само 6 минута.

20. 06. 2024. у 10:00

Коментари (1)

ДОВЕЛИ АРЕНУ У ЗАГРЕБУ ДО УСИЈАЊА: Саша Матић и Милица Павловић запевали заједно - певач прекинуо одмор да би гостовао на концерту (ВИДЕО)