ЛИНИЈА 95 ВОЗИ НОВИМ ТРАСАМА: Грађани ће до 2023. морати до превоза около

А. З. К.

28. 11. 2022. у 10:21

РАДОВИ на водоводној мрежи у Улици Ивана Милутиновића у Борчи, који су почели током октобра, пролонгираће се до новогодишњих празника, када ће ова траса бити комплетно завршена.

ЛИНИЈА 95 ВОЗИ НОВИМ ТРАСАМА: Грађани ће до 2023. морати до превоза около

Никола Фифић

Због овог посла поједине линије јавног градског превоза 95, 104 и 105Л већ скоро месец дана саобраћају по измењеним трасама у овом палилулском насељу.

Како су за "Новости" рекли у ЈКП "Београдски водовод и канализација", до краја месеца биће завршено постављање нове водоводне мреже у дужини од 1.300 метара у Улици Ивана Милутиновића.

- Када завршимо овај посао, приступићемо изради кућних прикључака и повезивању нове водоводне мреже у бочним улицама - рекли су у овом предузећу. - Након тога следи бетонирање трасе, израда шахтова, тестирање функционалности комплетног система и контрола да ли су сви корисници повезани на нову водоводну мрежу. У плану је да до краја децембра сви буду повезани на нови водовод, а комплетна траса где је било радова биће асфалтирана након новогодишњих празника.

Фото Д. Миловановић

Радови у Улици Ивана Милутиновића изменили су и трасе три линије које пролазе кроз ову улицу, јер је за њих затворена десна коловозна трака ка граду. Иако је прво било најављено да ће овај посао бити завршен до 20. новембра, датум је прецртан, па грађани не знају до кад важе ове измене.

- Пошто на мојој станици већ месец дана не стаје аутобус, морам да пешачим да бих се домогао превоза. Већ данима нисам видео раднике у Ивана Милутиновића, чуо сам да сада раде на другом крају улице где пролази само линија 104. Није ми јасно зашто не пуштају 95 кроз други део улице. Јер је пола Борче приморано да иде около како би дошли до аутобуса. И зашто нигде нема обавештења до кад ће ово бити овако - рекао је Милан М.

АУТОБУСИ

ЛИНИЈЕ 95 и 105л требало је ка граду да саобраћају од терминуса Борча 3, кроз улице Беле Бартока и Братства и јединства, тачније рутом којом пролазе аутобуси 96 и 85. Исту руту има и ноћни аутобус 101Н. Аутобуси са ознаком 104 иду Уставском, преко Трга ослобођења, кроз Улицу ЈНА, Ваљевског одреда, Братства и јединства и онда на Зрењанински пут.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

ЛАЖ ВЕКА: Како је говор једног Американца пре 20 година променио будућност Блиског истока