БЕОГРАЂАНИ ОЧЕКУЈТЕ ИЗМЕНЕ ЈАВНОГ ПРЕВОЗА: Ево које промене у саобраћају нам сутра следе због јесењег маратона

Ј. Г. П.

26. 11. 2022. у 09:15

ТРЕЋИ београдски јесењи маратон биће одржан сутра, када ће учесници трчати последње три трке - на десет, 21 и породичну трку на 2,3 километра.

БЕОГРАЂАНИ ОЧЕКУЈТЕ ИЗМЕНЕ ЈАВНОГ ПРЕВОЗА: Ево које промене у саобраћају нам сутра следе због јесењег маратона

Илустрација В. Н.

Старт на десет и 21 километар је у 10.00 часова, а многобројне линије градског саобраћаја возиће измењеним трасама до 15.00, када се враћају у стандардан режим. Осим аутобуса ЕКО2, 24, 26, 27, 31, 37 и 44 који ће до 17.00 часова саобраћати измењено.

Све трке стартују на раскрсници Булевара краља Александра и Ресавске улице. Учесници "Београдских 21" потом настављају Београдском - Старине Новака - 27. марта - Џорџа Вашингтона - Цара Душана - Булеваром војводе Бојовића - Кнеза Симе Марковића - Поп-Лукином - Бранковом - Бранков мост - Булевар Николе Тесле - Карађорђев трг - 22. октобра - Александра Дубчека - Булевар Михајла Пупина - Омладинских бригада - Булевар Милутина Миланковића - Булевар уметности где се окрећу, а потом назад кроз Милентија Поповића, преко Бранковог моста до хотела "Москва", односно до циља.

Учесници трке "Београдских 10" трче кроз Београдску до Бранковог моста и назад до хотела "Москва".

Породична трка такође стартује на истој раскрсници, али 15 минута касније, а циљ је на Теразијама.

Линија 23 се дели на два дела, те ће 23А возити на релацији Карабурма 2 - Цвијићева, а 23Б Адмирала Гепрата - Видиковац. Аутобус 26 од 9.00 до 12.00 возиће уобичајено од насеља Вељко Влаховић до Дорћола, затим ће од 12.00 до 15.00 окретати код Омладинског стадиона, а потом поново до Дорћола.

Тролејбус 29 саобраћаће на релацији Трг Славија - Медаковић 3, док ће линија 31 возити од Студентског трга преко Дечанске и Трга Николе Пашића до Славије и даље редовном трасом.

Линије 65 и 95 се такође деле на два дела па ће 65А возити на релацији Звездара - Вуков споменил, а 65Б на релацији Ново бежанијско гробље - Сава центар, док ће 95А саобраћати од Борче до Цвијићеве и 95Б од Блока 45 до Блока 20.

НОЋНИ РЕЖИМ АУТОБУСА

У НОЋИ између суботе и недеље линије које иду преко Теразија делимично мењају трасе и са Трга републике саобраћају трасом: Македонска - Дечанска - Булевар краља Александра - Кнеза Милоша - Немањина и преко Трга Славија својим редовним трасама у оба смера. Укидају се стајалишта "Теразије" и "Београђанка", а возила ће стајати код Народне скупштине, на стајалишту "Пионирски парк" и код "Лондона", док се стајалиште "Трг републике" код "Инекса" измешта у Македонску улицу код "Дунав осигурања".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВОЗАЧИ који имају старог дизелаша од следеће године ће моћи од државе да добију субвенцију од 2.100 евра за куповину новог или половног путничког аутомобила евро 6 стандарда.

31. 01. 2023. у 10:30

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о непристојном понашању Новака Ђоковића

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о "непристојном" понашању Новака Ђоковића

НОВАК ЂОКОВИЋ још једном је покорио Аустралију и импресивним издањем, које је крунисано победом против Стефаноса Циципаса, докопао се 22. гренд слем титуле. Све је прштало од емоција у Мелбурну, па је Ноле тако под огромним набојем ушао у једном моменту у расправу са својим тренером - Гораном Иванишевићем.

31. 01. 2023. у 08:38

Коментари (0)

ОШТРО: Шта је Ибра рекао пре 12 месеци када је Ноле проживљавао агонију у Аустралији