РАДОВИ МЕЊАЈУ ТРАСУ ГРАДСКОГ ПРЕВОЗА: Мајстори у Булевару деспота Стефана до 30. септембра

Ш. М.

18. 09. 2022. у 11:30

ТОКОМ извођења радова на редовном одржавању Булеварa деспота Стефана на делу од Францускe до Улице браће Југовића од сутра до 30. септембра доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, пошто ће ова деоница бити потпуно затворена за саобраћај.

РАДОВИ МЕЊАЈУ ТРАСУ ГРАДСКОГ ПРЕВОЗА: Мајстори у Булевару деспота Стефана до 30. септембра

Фото: З. Јовановић

Тако ће линија 27 саобраћати на траси Студентски трг - Миријево 3, у оба смера улицама Васе Чарапића, Коларчевом, Теразије, Трг Николе Пашића и даље редовном трасом, док ће линије 32Е и 43 ићи од Железничке станице "Панчевачки мост" ка Вишњици и Котежу, у оба смера Поенкареовом, Јована Авакумовића, Булеваром деспота Стефана и даље нормално.

На овом путном правцу трасу ће променити и ноћне линије 15Н, 27Н и 32Н, 56Н, 101Н, 202Н, 301Н, 511Н, 704Н и 706Н, док ће Е2 која саобраћа на траси Студентски трг - Петлово брдо ићи улицама Васе Чарапића, Коларчевом, Теразије, Трг Николе Пашића и даље редовном трасом.

Такође, током фазног извођења посла на редовном одржавању Улице кнеза Милоша од сутра до 28. септембра доћи ће до промена у раду линија ГСП, као и затварања одређених трака на овој саобраћајници. Радови ће се изводити у четири фазе, у интервалима од 22 часа до 6 сати ујутру.

УКИДАЊЕ СТАЈАЛИШТА

У ТОКУ 1А фазе радова у Улици кнеза Милоша биће привремено укинуто аутобуско стајалиште "Вишеградска". У 1Б фази путници неће моћи да користе чекалиште "Бирчанинова", док ће у фази 2Б грађани на краћи временски период остати без стајалишта "Милоша Поцерца".

Током реализације ових поправки потпуно се укидају тролејбуске линије 40 и 41, док се успоставља привремена аутобуска линија 41А (Студентски трг - Бањица 2), која ће саобраћати трасом линије 41. Више информација о промени траса грађани могу пронаћи на сајту Секретаријата за јавни превоз.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МАЂАРИ НЕЋЕ ЛАКО ПУСТИТИ ШВЕДСКУ У НАТО Сијарто: Понизили су наш народ, изјаве њихових политичара нечасне и без поштовања