КОЖОВИЋУ ПРИВРЕДА, ТАТОВИЋУ САОБРАЋАЈ: Поједини секретаријати Градске управе још без челника и подсекретара

С. Видачковић

12. 08. 2022. у 08:49

У ГРАДСКОЈ управи ускоро ће се бити још два нова лица.

КОЖОВИЋУ ПРИВРЕДА, ТАТОВИЋУ САОБРАЋАЈ: Поједини секретаријати Градске управе још без челника и подсекретара

Фото: П. Милошевић

Како "Новости" незванично сазнају, на чело Секретаријата за саобраћај долази стручњак за путеве Никола Татовић, док ће одељењем за привреду управљати Никола Кожовић, бивши народни посланик.

Пред члановима Градског већа нашли су се предлози решења о постављењу секретара у ресорима који су половином јула остали без руководилаца, јер им је истекао мандат.

О Николи Татовићу, који долази на место Душана Рафаиловића у Секретаријат за саобраћај, не зна се много. Он је запослен у једној институцији која се бави стручним активностима, истраживањем и консултантским услугама из области путне привреде.

Његовог имењака, Николу Кожовића, јавност је могла да упозна као народног посланика СНС у претходном скупштинском сазиву. На изборима 2020. године, он је био на републичкој листи СПАС, коју је предводио садашњи градоначелник Александар Шапић. Кожовић је рођен 1984. године и по занимању је дипломирани менаџер.

Наш лист је већ писао да на чело Секретаријата за образовање и дечју заштиту којим је руководио Славко Гак долази Ненад Радић, шеф кабинета бившег министра просвете Младена Шарчевића.

ОНИ ОСТАЈУ НА ФУНКЦИЈАМА

ИЗВЕСНО је да у фотељама у 27. марта остају секретарке Татјана Парпура (имовински и правни послови), Бојана Радаковић (урбанизам и грађевински послови), Соња Божовић Подунавац (инспекција), те Наташа Станисављевић (социјална заштита). Место у Градској управи није упитно ни за Луку Петровића, који руководи Секретаријатом за инвестиције.

Уместо Немање Стајића, на чело одељења за послове легализације, односно озакоњења објеката, долази Марко Кулић. Иначе, он је на месту вршиоца дужности овог секретаријата док не буде и званично изабран, а досад је био на челу општих послова у Градској управи.

Нови руководилац сектора за комуналне и стамбене послове уместо Николе Ковачевића биће Рајко Танасијевић, који је досад био члан већа Општине Врачар. Такође, врло је вероватно да дугогодишњи директор "Ласте" Предраг Лукић, ког је градоначелник Шапић одабрао за свог помоћника за питања јавног превоза буде на челу једног ресора. Помиње се да ће бити секретар за јавни превоз, што је донедавно била дужност Јовице Васиљевића.

Градско веће у наредним данима требало би да усвоји ове предлоге где се, осим нових секретара, налазе и имена будућих подсекретара.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ОКАНОВИЋ ТОКОМ РАТА ЖИВЕО У ЛАЗОВИЋЕВОМ ДОМУ: Због онога што је учинио за мене, првом сину сам дао име Данило