УЗ КЛАСИКЕ, КАРТА ЗА БАЗЕН: Градоначелник Шапић у ГО Нови Београд уручио награде најбољим ученицима

А. В. В.

01. 07. 2022. у 07:55

НАЈБОЉИМ ђацима основних и средњих школа са Новог Београда награде за успехе који су постигли у школовању јуче је на свечаности у најмногољуднијој градској општини уручио градоначелник Београда и, како је представљен, вршилац дужности председника Општине Нови Београд Александар Шапић.

УЗ КЛАСИКЕ, КАРТА ЗА БАЗЕН: Градоначелник Шапић у ГО Нови Београд уручио награде најбољим ученицима

Шапић са најистакнутијим ученицима, Фото Беоинфо

Ученици су на поклон добили књиге, класике домаће и светске књижевности и пропуснице за летњу сезону на базенима СЦ "11. април".

Градоначелник Шапић је јуче истакао да је задовољан што је у прилици да се захвали најбољим ђацима општине на чијем је челу био протеклих година.

- Ви јесте најбоље што имамо и сигуран сам да ћете то бити и сутра. Увек ми је било посебно задовољство да током претходних десет година одам признање најуспешнијима, а прва генерација којој сам имао прилике да честитам данас су одрасли људи и многи од њих вероватно имају и своје породице.

Желим вам свима много среће, да будете и даље лепи и весели, а паметни већ знате да јесте. Имајте на уму да се ваши родитељи, наставници, професори и ми сви дичимо вашим резултатима и да се надамо да ћете и у будућности постићи завидне животне успехе - рекао је градоначелник Шапић.

НА СПИСКУ 384 ЂАКА

НАКОН завршене школске 2021/22. године награђено је укупно 320 ученика из 21 основне и 64 ученика из девет средњих школа са територије новобеоградске општине, који носе титулу вуковца, спортисте или ђака генерације.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЗАР ТАКО? Ојадили Србе у Грчкој - нису веровали шта су им урадили са аутом на Халкидикију (ФОТО)