ГОРАН ВЕСИЋ: У Београду 90 камиона рашчишћава улице, улице ће бити проходне

Танјуг

22. 01. 2022. у 14:19

ЗАМЕНИК градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да због снежних падавина Београд пут ради без престанка и да је на улице изашло 60 великих камиона, 15 малих и 15 утоваривача, као и да очекује да све улице буду проходне.

ГОРАН ВЕСИЋ: У Београду 90 камиона рашчишћава улице, улице ће бити проходне

Горан Весић, Фото Танјуг

На улицама је такође 300 људи који раде на чишћењу снега који пада, па улице још увек нису очишћење, али превентивно се посипа со јер се, према Весићевим речима, очекује да падавине престану у поподневним сатима.

- Београд пут ради без престанка и очекујем да ће као и до сада држати ситуацију под контролом и да ће све улице бити проходне, рекао је Весић.

Очекује се да ће пасти између 5 и 10 центиметара снега, рекао је Весић и додао да ће Београд пут остати у истом режиму рада и данас и сутра како би улице биле очишћене за понедељак, први радни дан.

Весић је рекао да Београд пут чисти 1.900 километара улица првог приоритета као и 500 километара улица другог приотитета.

Весић је нагласио да нема већих застоја у саобраћају, али да се проблеми јављају пре свега тамо где је уведен јавни превоз, а да суштински нису испуњени услови за то.

- Ту је реч пре свега о уским улицама, низбрдицама и узбрдицама па се ти проблеми решвају у ходу, прецизирао је Весић и додао је да ће доћи до скраћења неких линија, углавном оних које воде ка подавалским насељима.

БОНУС ВИДЕО: 

СНЕГ УСПОРИО САОБРАЋАЈ У БЕОГРАДУ: Ево каква је ситуација на улицама престонице

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)