БУСТЕР ЗА ПОЛА МИЛИОНА ГРАЂАНА: Пунктови за вакцiнацију у шопинг центрима током празника

Б.Б.

29. 12. 2021. у 16:22

БУСТЕР дозу вакцине примило је око пола милиона Беогарђана, саопштио је Горан Весић, заменик гардоначелника. Он је најавио да би током новогодишњих празника у шопинг центрим атребало да буду отворнеи пунктови за вакцинацију.

БУСТЕР ЗА ПОЛА МИЛИОНА ГРАЂАНА: Пунктови за вакцiнацију у шопинг центрима током празника

Г.Шљивић

Према подацима Завода за јавно здравље, у Београду је 62,99 одсто пунолетних грађана који су вакцинисани првом дозом, 61,50 одсто је ревакцинисано, а бустер  је примило 36,12 одсто, истакао је Весић.

- Показујемо да смо одговорна локална самоуправа - рекао је Весић. - На 500.000 вакцинисаних можемо додати људе који су се у последњих месец дана вакцинисали првом дозом, ревакцинисали и прележали корону, тако да је око 700-800 хиљада људи у Београду заштићено.

Како је навео, уочи концерта за Нову годину испред Скупштине града биће постављени пунктови за антигенско тестирање, тако да људи који желе да присуствују концерту или иду негде даље на журку могу да се тестирају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика