КАСНЕ НА ЛЕТ ЗБОГ ИНФО-ТАБЛЕ: Минибус који саобраћа до аеродрома путници узалуд чекају на Славији

С. Б. М.

18. 10. 2021. у 12:37

НА почетној станици на Славији један ред вожње, у стварности други. Путнике који би да се минибус линијом А1 запуте ка ваздушној луци "Никола Тесла" чека непријатно изненађење.

КАСНЕ НА ЛЕТ ЗБОГ ИНФО-ТАБЛЕ: Минибус који саобраћа до аеродрома путници узалуд чекају на Славији

Фото И. Маринковић

На табли пише да од поноћи до седам ујутру има осам полазака, од седам до 19 сати да минибуси саобраћају ка аеродрому на сваких 20 минута, као и у 20.30 сати, 21.30 и 23 сата.

Ипак, корона је режим саобраћања минибус линије изменила, али надлежни се нису сетили да таблу исправе иако су одавно изменили ред вожње.

Линија пак вози од седам до 19 сати, на пола сата. После 19 сати до сутрадан ујутру полазака нема.

- Путовала сам за Истанбул прошле недеље и лет ми је био у 9 ујутру. У седам сати је већ требало да будем тамо. Дан раније погелдала сам распоред на табли, стигла на време, али минибуса није било. На Славији је са мном чекало још троје путника. Када смо схватили да возило неће доћи, покушали смо да ухватимо такси - прича суграђанка.

Сви који користе јавни превоз требало би да проверавају поласке на сајту Секретаријата за јавни превоз www.bgprevoz.rs, а не на неким другим сајтовима. Уједно, могу проверити саобраћа ли линија и позивом диспечерском центру на број 3300-801.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)

САД ТО НЕ ЈЕДЕ: Дијана открила који је омиљени Нолетов слаткиш из детињства (РЕЦЕПТ)