СНИМАК ДИВЉАЧКЕ ВОЖЊЕ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Возио 120 на сат, за неколико минута направио више од пет прекршаја и то преносио уживо (ВИДЕО)

Новости онлајн

24. 08. 2021. у 14:23

ЈОШ један снимак насилничке вожње у центру Београда освануо је на друштвеним мрежама.

СНИМАК ДИВЉАЧКЕ ВОЖЊЕ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Возио 120 на сат, за неколико минута направио више од пет прекршаја и то преносио уживо (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/ТикТок

Пренос уживо и низ прекршаја дивљања улицама никако нису за похвалу на друштвеним мрежама, већ за казну и највећу осуду.

- Насилничка вожња, два пута пролазак кроз жуто, вожња брзином од 120 километара на сат кроз Кнеза Милоша, прелазак у супротну траку, небезбедно претицање, вожња жутом траком - стоји у опису објаве на Твитеру уз снимак ове дивљачке вожње.

Нажалост, ово није једини случај, возачи све чешће снимају бахату вожњу и то објављују на друштвеним мрежама.

На другом снимку се види још један бахати возач који је прво пројурио поред полицајца који је покушао да га заустави, а онда прошао и кроз црвено светло на семафору. И ова бахата вожња имала је пренос уживо.

- Сећате ли се оног лика што је слупао златног поршеа? Да, да оног што је на мерцедеса налепио "реци тати да ти купи јачи ауто"! Е тај! Избацио је нови клип на Тик Ток. Стандардно. Насилничка вожња, пролазак на црвено, насрнуо на полицајца колима и то све у лајву на Инстаграму - наведено је у објави.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)