"КОНАЧНО ИСТЕРАН ИЗ КУЋЕ": Порука на табли у Земуну насмејала многе, али истина је много другачија (ФОТО)

Novosti online

04. 08. 2021. у 00:55

ПРЕ неколико дана на капији једног домаћинства у Улици Бранка Плећаша у Земуну осванула је табла са фотографијом мушкарца и натписом "Коначно истеран из куће".

КОНАЧНО ИСТЕРАН ИЗ КУЋЕ: Порука на табли у Земуну насмејала многе, али истина је много другачија (ФОТО)

Фото: ИНстагтрам/Мој_Београд

Тај човек је Милан Мучибабић.

- Таблу је поставио мој син, јер нисам хтео да му оставим свој део имовине, већ сам га продао. Урадио сам то јер није хтео да заврши школу и нерадник је, а од мене очекује новац и кућу - прича Милан.

Како каже, та кућа је његова очевина коју је са бившом супругом на лицитацији откупио од сестара.

- Обоје су очекивали да му оставим свој део. Ја сам га продао за 600 евра по квадрату, за колико се продаје у Сурдулици. И за то сам једва нашао купца. Урадио сам то да бих отишао и спасио се, а они нису знали шта ће, када сам успео да продам тај свој део - додаје он.

Како каже, камере су снимиле његовог сина како поставља таблу, а касније ју је скинула његова ћерка.

- Озбиљан сам човек, радим поштено, молер сам, људи ме знају. Знају какав сам. Добио сам подршку од пријатеља, али и људи који ме не познају. Људи су се крстили када су видели шта стоји на капији. Ангажовао сам адвоката. Он дечко од 24 године хоће да се вуче по судовима, да тужи оца - каже Милан.

Фотографија натписа на капији постала је вирална на друштвеним мрежама, а осим оних који се питају шта је у споменутом домаћинству могло да се догоди да би се тако завршио, све је више оних који подржавају Милана.

"Цоле највећи краљ на свету", "Имао је ту несрећу да ожени жену која није знала да га цени, продао је свој део куће и отишао", "Ради се о вредном домаћину који је одлучио да оде од своје 'породице', продао свој део куће и отишао", "Добар комшија, човек, пријатељ", неки су од "свежијих" коментара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)