ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ ОБЈАСНИЛА ШТА ЈЕ СА БАЗЕНИМА НА БАЊИЦИ: "Даћемо све од себе да буду отворени за купање око 20. јула"

М. С.

02. 07. 2021. у 10:18

НАКОН што је на основу судске пресуде Општина Воздовац постала власник базена на Бањици, требало би да отворени базени за посетиоце поново буду отворени 20. јула. Како кажу у Општини, расписана је јавна набавка за грађевинске радове како би се базен довео у употребно стање.

ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ ОБЈАСНИЛА ШТА ЈЕ СА БАЗЕНИМА НА БАЊИЦИ: Даћемо све од себе да буду отворени за купање око 20. јула

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Председница Општине Вождовац Ивана Томић Илић на свом Инстаграм профилу објаснила је шта је са базенима.

- Драги Вождовчани, Градска опстина Вождовац је тек сада на основу судске пресуде постала власник базена на Бањици. Нисмо одговорни јер су их бивши власници довели у овакво стање.

Нажалост спољни базени су неупотребљиви и скоро па уништени (слике испод).

Желимо да их што пре уредимо и омогућимо купање нашим суграђанима већ овог лета, и даћемо све од себе да спољни базени буду отворени за купање око 20.јула ове године.

Зато смо расписали јавну набавку за грађевинске и остале набавке и ја овим путем позивам све заинтересоване извођаче да се јаве и конкуришу у складу са Законом.

Хвала председнику Александру Вучићу на подршци. Такође желим да се захвалим Граду Београду, г. Горану Весићу, на подршци и помоћи, као и Секретаријату за инвестиције, г. Луки Петровићу.

Остатак базена (унутрашње и цео објекат) и комплетну реконструкцију урадицемо заједно са Градом и Секретаријатом за инвестиције због чега смо пресрећни.

Још једном позивам на учешће на тендеру све, да што пре наша деца добију модерне базене за 21.век - написала је она.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)