ТЕШКА НОЋ У БЕОГРАДУ: Три саобраћајне несреће - Повређен мотоциклиста на Зрењанинском путу, хитно пребачен у Ургентни центар

Танјуг

24. 06. 2021. у 07:54

У БЕОГРАД су се ноћас догодиле три саобраћајне несреће, а у једној је теже повређен мотоциклиста, док је приметан и повећан број позива и интервенција на јавном месту, речено је Танјугу у Хитној помоћи.

ТЕШКА НОЋ У БЕОГРАДУ: Три саобраћајне несреће - Повређен мотоциклиста на Зрењанинском путу, хитно пребачен у Ургентни центар

Фото: Д. Балшић

Синоћ у 20.24 на Зрењанинском путу догодила се саобраћајна несрећа у којој је један млађи мушкарац (26) , мотоциклиста, задобио тешке телесне повреде и пребачен је у Ургентни центар на одељење реанимације, а у још две несреће које су се догодиле ноћас на територији града није било теже повређених лица.

Хитна помоћ у Београду имала је ноћас 101 интервенцију, од тога чак 30 на јавном месту, било је више алкохолисаних особа, туча.

Осим тога за помоћ су се највише јављали хронични болесници, међу њима највише астматичари и психијатријски болесници на које тренутне екстремне температуре веома неповољно делују.

Савет из Хитне помоћи је да док трају ове врућине људи избегавају екстремне напоре, излазак у најтоплијем делу дана, а потребно је расхлађивати просторије и уносити више течности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)