ОВЕ НЕДЕЉЕ ОТВАРАЈУ СЕ БАЗЕНИ: Чека се седница Кризног штаба о дозвољеном броју купача у истом тренутку

Г. Н.

14. 06. 2021. у 15:57

ОВЕ недеље званично се отвара купалишна сезона на престоничким базенима, као и на Ади Циганлији.

ОВЕ НЕДЕЉЕ ОТВАРАЈУ СЕ БАЗЕНИ: Чека се седница Кризног штаба о дозвољеном броју купача у истом тренутку

Фото: А. Станковић

Уз поштовање свих прописаних епидемиолошких мера, и уз сагласност и препоруке Републичког завода за јавно здравље, суграђани ће у предстојећим сунчаним данима, моћи да одаберу где да се расхладе. Прве купаче ће већ у среду дочекати на базенима Спортских центара "Милан Гале Мушкатировић" и "Ташмајдан".

Новобеоградски отворени базени капије ће отворити у суботу, дан након званичног почетка летње сезоне на Савском језеру, када ће бити подигнута Плава застава, као симбол квалитета воде и безбедности на купалишту.

Из управа спортских центара су махом опрезни, па се понашају у складу са правилима који су важили лане. Извесно је да ће базени бити доступни грађанима, само је питање колики ће број посетилаца моћи да буде присутан на купалишту у истом тренутку. То ће бити познато после седнице Кризног штаба, али благо попуштање епидемиолошких мера свакако се очекује.

Цена улазница остала је иста као претходне године. Дневна карта коштаће 400 динара, односно 250 динара за пола дана боравка на отвореним базенима. Деца млађа од три године улазницу не плаћају.     

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)