NOĆ U BEOGRADU U ZNAKU KOVIDA: Pacijenti kolima Hitne pomoći transportovani u bolnice u Kruševcu, Mladenovcu i Batajnici

Tanjug

15. 03. 2021. u 07:25

PREMA rečima dežurnog Hitne pomoći, i ova noć u Beogradu protekla je u znaku velikog broja poziva suspektnih kovid pacijenata.

НОЋ У БЕОГРАДУ У ЗНАКУ КОВИДА: Пацијенти колима Хитне помоћи транспортовани у болнице у Крушевцу, Младеновцу и Батајници

Foto: D. Balšić

Kao i prethodne noći, bilo je interkliničkih transporta većeg broja kovid pacijenata, koje su ekipe hitne pomoći prevozile ka bolnicama u Kruševcu, Mladenovcu i Batajnici.

Dežuralo je 20 ekipa, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 115 puta, na javnim mestima sedam intervencija bez ozbiljnije povređenih.

Sinoć u 19.16 dogodila se saobraćajna nezgoda na mostu na Adi u pravcu ka Požeškoj, ali sa lakše povređenima koji su kolim ahitne pomoći prevezeni na VMA.

Tokom noći su se u velikom broju javljali i hronični bolesnici - hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!