RAZBIJENA JOŠ JEDNA KORONA ŽURKA: Sedamdeset ljudi na živoj svirci, vlasnik ekspresno kažnjen

Š. M.

09. 03. 2021. u 20:21

KOMUNALNA milicija u Beogradu večeras u 19:30 je razbila korona žurku u baru "Dok" u Karađorđevoj ulici, kojoj je prisustvovalo oko 70 ljudi, na prostoru od 120 kvadrata.

РАЗБИЈЕНА ЈОШ ЈЕДНА КОРОНА ЖУРКА: Седамдесет људи на живој свирци, власник експресно кажњен

Foto: Novosti

Komunalna inspekcija je napisala kazne vlasniku i gostima zbog nenošenja maski. Policija je takođe zatekla i muziku uživo posle 17 časova, što se kosi sa merama Kriznog štaba.

Slična žurka je razbijena u ponedeljak uveče, u etno-selu "Zabran" u Obrenovcu, gde je Komunalna milicija zatekla oko 60 gostiju, rekao je za "Novosti" Ivan Divac, načelnik Komunalne milicije.

- U svakom trenutku na ulicama Beograda se nalazi četrdesetak pripadnika Komunalne milicije. Patrole počinju oko 17 časova, i zbog našeg prisustva se kršenje mera svelo na minimum. Samo u februaru smo imali 10-15 nelegalnih žurki dnevno, dok je sada taj broj samo jedna, a često ih i nema - rekao je Divac.

Naš sagovornik ističe da je prošli petak bio poslednji dan kada je u Beogradu razbijeno više od jedne žurke.

Ekipe Komunalne milicije prvo obilaze centar prestonice, "Beton halu", Karađorđevu ulicu, Knez Mihailovu, Skadarsku i Vračar, gde ima najviše popularnih prestoničkih lokala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!