SUVE SLAVINE SUTRA CEO DAN: Delovi Starog grada, Voždovca i Zemuna bez vode

Tanjug

03. 03. 2021. u 10:05

ZBOG stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na Starom gradu, Voždovcu i u Zemunu, pojedini građani tih opština sutra neće imati vodu.

СУВЕ СЛАВИНЕ СУТРА ЦЕО ДАН: Делови Старог града, Вождовца и Земуна без воде

Foto: Arhiva

Na Starom gradu će od osam sati do ponoći bez vode biti potrošači u Skadarskoj ulici, Gospodar Jevremovoj (od Skadarske do Francuske) i Francuskoj (od Braće Jugovića do Cara Dušana).

Na Voždovcu od osam do 22 sata vodu neće imati potrošači u Ulici braće Kovač (od Ibarske do Vojislava Nanovića), dok će u Zemunu, od osam do 20 sati bez vode biti potrošači u Ulici široki put (od Vojvođanskih brigada do auto-puta), navodi se na sajtu JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošačima se apeluje da pripreme neophodnu zalihu za piće i osnovne potrebe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici