SA PREDSEDNIKOM RAKOVICE NA VAKCINU: Miloš Simić lično odvodi sugrađane na imunizaciju

G. N.

09. 02. 2021. u 17:55

OD kada je počela masovna imunizacija protiv virusa korona, punom parom sa zaposlenima u Opštini Rakovica radi i prvi čovek ove lokalne samouprave. Miloš Simić odvozi starije sugrađane do punktova za vakcinaciju, javlja se na telefon kol-centra, a čak i dovodi ekipe lekara na adrese onih koji nisu nisu u mogućnosti lično da odu. Kako kaže, kada je reč o zdravlju sugrađana, nema podela na funkcionere i zaposlene, jer su svi zajedno na istom zadatku.

СА ПРЕДСЕДНИКОМ РАКОВИЦЕ НА ВАКЦИНУ: Милош Симић лично одводи суграђане на имунизацију

Privatna arhiva

- Sugrađani se iznenade kada me vide - priznaje Simić. - Bude im drago, jer pamte neka druga vremena kada opštinski funkcioneri nisu bili tako lako dostupni. Osećaju se sigurnije, znaju da neko misli na njih. Vidim da im ova pomoć mnogo znači, što i nas motiviše da još predanije radimo kako bismo ovaj veliki zadatak uspešno ispunili.     

Zaposleni u GO Rakovica su za imunizaciju prijavili do sada 3.596 osoba, koji su izrazili želju da se za vakcinu jave preko portala e-uprave. Bez asistencije se prijavilo još 5.246 osoba. Brojke se menjaju iz dana u dan, jer je zainteresovanost velika.

- U Domu zdravlja na Labudovom brdu do sada je vakcinu primilo 5.301 osoba, dok je na Beogradskom sajmu vakcinisano još njih 1.664 - kaže predsednik GO Rakovica Miloš Simić     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024