SORTIRAJ SMEĆE, UREDI KEJ: Stanari zgrada u novobeogradskim blokovima 70 i 70A pokrenuli akciju

M. S.

09. 11. 2020. u 06:49

STANARI zgrada novobeogradskih blokova 70 i 70a rešili su da ne čekaju opštinu ili Grad, već posao uređenja svog naselja uzmu u svoje ruke. Poslednja u nizu njihovih ekoloških akcija je postavljanje posuda za reciklažu u zgradama čiji su stanari zainteresovani da se uključe. Sredstva koja dobiju od reciklaže planiraju da iskoriste za pošumljavnje i uređenje Savskog keja.

СОРТИРАЈ СМЕЋЕ, УРЕДИ КЕЈ: Станари зграда у новобеоградским блоковима 70 и 70А покренули акцију

Uređenje obale Save / Foto "Fejsbuk"

Organizatori akcije pozvali su u nedelju svoje komšije da se pridruže sortiranju smeća iz domaćinstava i da na taj način doprinesu svojoj okolini. Za učešće u akciji "Smeće za drveće", neophodna je samo dobra volja i saglasnost većine stanara.

- Prijavi svoju zgradu ili ulaz za reciklažu ambalažnog otpada - navode organizatori akcije "Smeće za drveće". - Zbog velikog interesovanja već tokom sledeće nedelje krećemo u pilot projekat odvajanja ambažanog otpada po stambenim zgradama i počećemo sa besplatnim deljenjem posuda za ambalažni otpad. Moći će da se odlaže papir, karton, staklo, limenke i pet amabalaža. Vaš zadatak je da dobijete pisanu saglasnost većine stanara u zgradi i da ih obavestite da stižu posude.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)