SUVE SLAVINE NA SAVSKOM VENCU: Radovi na ispiranju vodovodne mreže

Марија Стевановић
Marija Stevanović

26. 10. 2020. u 17:18

ZBOG radova na ispiranju vodovodne mreže na oštini Savski venac od 26. do 31. oktobra, od 22 do 6 sati moguću pojavu zamućene vode, povremenog prekida u snabdevanju i umanjenog pritiska vode osetiće pojedini potrošači.

СУВЕ СЛАВИНЕ НА САВСКОМ ВЕНЦУ: Радови на испирању водоводне мреже

Foto: Arhiva

Dana 26. i 27. oktobra, u ulicama Hercegovačkoj, Karađorđevoj, Gavrila Principa, Balkanskoj, Admirala Geprata, Savskoj, Sarajevskoj (sa pripadajućim bočnim ulicama); 27. i 28. oktobra, u ulicama Kneza Miloša, Nemanjinoj, Resavskoj, Svetozara Markovića i u rejonu oivičenom ulicama Kneza Miloša, Masarikovom, Kralja Milana, Bulevarom oslobođenja i auto-putem; 28. i 29. oktobra, u rejonu oivičenom delom auto-puta, Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića, Neznanog junaka, Rajka Mitića i Ulicom Ljutice Bogdana; 29. i 30. oktobra, u Bulevaru vojvode Mišića, Vase Pelagića, Sanje Živanović, naselju Senjak, delu Topčiderskog brda, delu Dedinja, rejonu oivičenom Bulevarom vojvode Putnika, Užičkom i Ulicom Teodora Drajzera; 30. i 31. oktobra, u rejonu oivičenom delom Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića, Mihaila Avramovića, Kraljice Ane, Crnotravskom, Neznanog junaka i u delu Bulevara patrijarha Pavla do Gardijske i Topčiderske ulice.

Zbog prevezivanja kućnih priključaka na novopoloženu vodovodnu mrežu u opštini Vračar, 26. oktobra, od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u Nevesinjskoj ulici.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Vračar, sutra će od 8.30 do 18 sati bez vode ostati i potrošači u sledećim ulicama: Vojvode Hrvoja, Sime Igumanova (od Vojvode Hrvoja do Riječke) i Mihaila Gavrilovića (od Vojvode Hrvoja do Sime Igumanova).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)