PRALINE ZA NAJPROBIRLJIVIJA NEPCA: Festival čokolade od 10 do 22 časa u "Dorćol placu"

I. B.

25. 10. 2020. u 06:35

KRAJ oktobra već četvrtu godinu zaredom rezervisan je za Festival čokolade,a svi ljubitelji ove poslastice mogu i danas uživati na istoimenom festivalu u "Dorćol placu" od 10 do 22 časa, degustirajući različite proizvode na sedamnaest štandova.

ПРАЛИНЕ ЗА НАЈПРОБИРЉИВИЈА НЕПЦА: Фестивал чоколаде од 10 до 22 часа у Дорћол плацу

Festival čokolade

Iz ponude se izdvajaju poslastice iz Rusije, francuski nugat, čokoladno pivo i sapuni, a postoji i mogućnost da posetioci naprave i čokoladu po sopstvenom izboru. Posebnu pažnju prisutnih privukle su praline jedne Gordane Petrović.

- Posao sam pokrenula sa 1.000 dinara i jednim kalupom, a praline pravim iz čiste ljubavi, ceo postupak pravljenja sam sama naučila. Počela sam prvo da ih nosim svojim prijateljima kao poklon, a onda su krenule da pristižu i porudžbine. Moje praline su stigle čak do Londona i Čikaga. Prošle godine sam prvi put učestvovala na sajmu i sve što sam donela rasprodala sam za četiri sata, a deo novca sam dala u humanitarne svrhe.

Broj ljudi na samom događaju ograničen je na devedest zbog poštovanja svih bezbednosnih mera. Kako se ne bi stvarali redovi, organizatori su omogućili prenos uživo na sajtu www.dorcolplatz.rs, da bi svi zainteresovani mogli da prate posećenost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave