Grad Beograd će do kraja januara naredne godine imati popisane akustičke zone na svih 17 opština, gde će posebno za svaku zonu biti poznat maksimalno dozvoljen nivo buke.

Komentari (5)

Draža

18.08.2020. 14:19

Za početak zabranite prodaju i vožnju onih mopeda koji “jure 30” a ruže/buče nesnosno da se čitav blok uznemiri. Ne znam kojem geniju je uopšte palo na pamet da proizvodi to smeće, a ne čudi me da su kod nas vrlo popularni i nesmetano se uvoze, registruju i koriste premda se na kilometar čuje da su opasni zagađivači bukom u ionako nekontrolisanom okruženju po pitanju te vrste zagađenja.

Niko

18.08.2020. 16:32

@Draža - Pa vrati se u svoje selo ,kada ti smeta buka u velikom gradu, a beograd ostavi nama beogradjanima. Tamo neces imati nikakvu buku od mopeda, ima da slusas samo medvede...

ByK

18.08.2020. 18:01

@Niko - Ако су Београђани такви као ти, ја бих пре живео у самици с пацовима, него с таквим престоничким снобом попут тебе. Види се да немаш деце, чим ти је бука добра, и да си сам собом задовољан.

Veliki Srbin

18.08.2020. 20:17

@Niko - Г-дине Ви што терате грађане Београда да се врате у своје село, пево Ви треба да се запитате одакле су дошли Ваши па тек након тога да коментаришете као што сте и прокоментарисали. Немам ништа против Вас , нити било ког грађанина наше прелепе Србије , али да постои бука то је евидентно, те сходно Законима треба максумално пооштрити контролу свих и свега кои стварају буку па и горе наведених учесника у саобраћају. Вас још једном опомињем да проверите ваше порекло па тек онда да коментар кои сте написали повучете и упутите извињење свим грађанима које сте покушали да понизите, али сте прво понизили себе.