NEĆE SREĐIVATI STEPENIŠTE: JKP "Zelenilo" u ovoj godini rekonstruiše nastala oštećenja na Savskom keju

J. G.

22. 07. 2020. u 15:17

DEO šetališta na Savskom keju, u Bloku 70 na Novom Beogradu, "krasi" uništeno stepenište. Poslednji stepenik u celosti je razoren, dok su sa ostalih odvaljeni delovi, koji se nalaze pored.

НЕЋЕ СРЕЂИВАТИ СТЕПЕНИШТЕ: ЈКП Зеленило у овој години реконструише настала оштећења на Савском кеју

Foto Tviter

- Ekipe JKP "Zelenilo" i JKP "Gradska čistoća" relativno skoro su uređivale ovaj korzo. Tada stepenište, čini mi se, nije bilo u stanju u kojem je sada, ali svakako mislim da treba da se sredi. Zaista je ruglo gledati ovako nešto, ipak ovde cirkuliše veliki broj ljudi - objašnjava meštanin Bloka 70.

Kako su nam rekli u JKP "Zelenilo Beograd", ovo stepenište je obuhvaćeno Programom redovnog održavanja njihovog preduzeća, ali rekonstrukcije na javnim površinama izvode do nivoa odobrenih sredstava koje usvaja Skupština Grada Beograda i u skladu sa fizičkim kapacitetima preduzeća.
- Na osnovu opredeljenih sredstava radove izvodimo u okviru prioriteta, po inicijativama građana i na osnovu inicijativa Opština. Predmetna lokacija nije obuhvaćena usvojenim planom za 2020. godinu, ali Grad Beograd razmatra mogućnost sanacije čitavog poteza šetališta na levoj obali Save - kažu u JKP "Zelenilo". n
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)