MEĐUNARODNI MAJSKI TURNIR OD 29. APRILA DO 1. MAJA: Trofej Beograda u odbojci

Š.M.

24. 04. 2024. u 16:15

ODBOJKAŠKI savez Beograda, pod pokroviteljstvom OS Srbije i Sekretarijata za sport i omladinu organizuje tradicionalnu sportsku manifestaciju "Trofej Beograda" u odbojci - 59. Međunarodni majski turnir.

МЕЂУНАРОДНИ МАЈСКИ ТУРНИР ОД 29. АПРИЛА ДО 1. МАЈА: Трофеј Београда у одбојци

FOTO: EPA-EFE/ANNAMARIA LOCONSOLE

Turnir se održava od 29. aprila do 1. maja, a utakmice se igraju u HS "Žarkovo", u sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, u Zavodu za sport i medicinu sporta, Četvrtoj beogradskoj gimnaziji i SC "Banjica". Finalne utakmice, u obe konkurencije, odigraće se 1. maja, u dvorani SC "Banjica".

On se organizuje u dve kategorije, kadeti i pioniri. Pravo nastupa imaju igračice rođene 2007. godine i mlađe (U17), igračice rođene 2009. i mlađe (U15), igrači rođeni 2008. i mlađi (U16), kao i igrači rođeni 2006. i mlađi (U16). Ove godine, uz domaćina, selekcije OS Beograda (kadeti i kadetkinje, kao i pioniri i pionirke) učestvuju ekipe iz drugih gradova Srbije, kao i ekipe iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Bugarske. U konkurenciji kadetkinja prijavljeno je 14 ekipa, a kod pionirki 12 ekipa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona