OD DANAS AKTIVNA NOVA LINIJA U GRADSKOM PREVOZU: Evo kojom trasom će saobraćati

Novosti online

09. 12. 2023. u 07:43

NOVA autobuska linija 607 od danas se uspostavlja od Banovog brda do Aerodroma "Nikola Tesla" duž Bulevara heroja sa Košara, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

ОД ДАНАС АКТИВНА НОВА ЛИНИЈА У ГРАДСКОМ ПРЕВОЗУ: Ево којом трасом ће саобраћати

Foto V. Danilov

Resorni sekretarijat zajedno sa opštinom Novi Beograd je prihvatio predlog korisnika da se uvede javni prevoz duž Bulevara heroja sa Košara u kojem je u poslednjem periodu izgrađen veći broj zgrada, komercijalnih i poslovnih sadržaja.

Kuda će se linija 607 kretati?

Trasa linije 607 biće: Banovo brdo – Požeška – Petlja „Careva ćuprija” – Bulevar vojvode Mišića – Petlja „Radnička” – Most na Adi – Bulevar Heroja sa Košara – Nikole Dobrovića – Partizanske avijacije – Bulevar Arsenija Čarnojevića – Autoput za Šid – Put za Aerodrom – interna saobraćajnica PT1 (gornji nivo) pored Terminala 1 – interna saobraćajnica PT1 (gornji nivo) pored terminala 2 – Aerodrom „Nikola Tesla” (polasci) – interna saobraćajnica PT1 kružno oko parkinga P1, P2 i P3 – interna saobraćajnica PT2 (gornji nivo) krajnja desna traka – Aerodrom „Nikola Tesla” (dolasci).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na liniji će raditi četiri vozila u intervalu polazaka na pola sata.

Svi polasci na liniji 607 su usklađeni sa ranije uspostavljenom linijom 600 (Železnička stanica „Beograd centar“ – Aerodrom „Nikola Tesla“), tako da će ove dve linije međusobno sa Aerodroma „Nikola Tesla“ ostvarivati polaske ka gradu na 15 minuta.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: Porodica Angeline, ubijene u masakru u "Ribnikaru", ima neostvarenu želju u znak sećanja na nju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!