ZEMUNCI, OVAKO MOŽETE DA PRIJAVITE ŠTETU POSLE NEVREMENA Opština poziva sugrađane da se prijave

S.V.

08. 08. 2023. u 17:12

OPŠTINA Zemun poziva sugrađane da putem mejla vanredne.situacije@zemun.rs prijavljuju štetu koja je nastala tokom nevremena kako bi opštinski Štab za vanredne situacije, u saradnju sa gradskim službama preduzeo sve mere u otklanjanju posledica.

ЗЕМУНЦИ, ОВАКО МОЖЕТЕ ДА ПРИЈАВИТЕ ШТЕТУ ПОСЛЕ НЕВРЕМЕНА Општина позива суграђане да се пријаве

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

Građani mogu da se jave i putem "vajbera" na broj telefona 062/8018-841 da ukažu na sve posledice koje je ostavilo nevreme, naročito na javnim površinama.

- Opština Zemun, u saradnji sa javnim komunalnim preduzećima, preduzela je sve potrebne mere, posebno na javnim površinama kako bi saobraćaj neometano funkcionisao, te da bi pešaci mogli da koriste trotoare posle nevremena - ističu iz ove lokalne samouprave. Na terenu su komunalne službe "Čistoće" i "Zelenila", kao i radnici "Beogradskog vodovoda i kanalizacije", koji su angažovani na uklanjanju oborenog drveća, granja i saniraju posledice olujnog nevremena, s obzirom na to da je za 24 sata palo 66 litara kiše po kvadratu.

Kako ističu iz GO Zemun, i ekipe "Elektrodistribucije Beograd" bile su maksimalno angažovane da u što kraćem roku otklone sve kvarove i postignu stabilno snabdevanje električnom energijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)