"BEOGRADSKI DANI PORODICE" BIĆE 17. I 18.JUNA Gradonačelnik Šapić pozvao ljude da dođu i uživaju u bogatom programu

S.V.

15. 05. 2023. u 18:48

MANIFESTACIJA "Beogradski dani porodice", koja je trebalo da bude održana proteklog vikenda u prestonici, odložena je zbog tragičnih događaja, a novi datumi su 17. i 18.jun. To je najavio gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić i istakao da je porodica nukleus svega, te da od porodice sve kreće, ne smemo nikad da je zaboravimo i moramo uvek da je čuvamo i negujemo. On je podsetio da se 15.maj u svetu obeležava kao Međunarodni dan porodice.

БЕОГРАДСКИ ДАНИ ПОРОДИЦЕ БИЋЕ 17. И 18.ЈУНА Градоначелник Шапић позвао људе да дођу и уживају у богатом програму

Šaterstok

– Zbog toga će „Beogradski dani porodice” biti najznačajnija manifestacija koja će se dogoditi u ovoj godini u našem gradu i koju smo proglasili manifestacijom od posebnog značaja za naš grad. Pozivam sve ljude da 17. i 18. juna izađu na beogradske ulice, koje ćemo namenski tog vikenda zatvoriti, gde ćemo organizovati pregršt kulturnog, sportskog, zabavnog i svakog drugog sadržaja. Daćemo priliku Beograđanima da u što većem broju dođu sa svojim porodicama, sa svojom decom i najbližima, da provedu lepo, korisno i zabavno vreme sa svojim sugrađanima, te da svi zajedno pokažemo da su porodične vrednosti ono čega se nikada srpsko društvo, naš narod i svi naši građani neće odreći – poručio je Šapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade