OBRENOVAC DOBIJA MODERNU PIJACU: Evo kada će posao biti završen

Novosti online

14. 03. 2023. u 07:10

TRENUTNO se gradi nadstrešnica, a na taj prostor treba da se presele zelena i mlečna pijaca.

ОБРЕНОВАЦ ДОБИЈА МОДЕРНУ ПИЈАЦУ: Ево када ће посао бити завршен

GO Obrenovac

Na prostoru robne pijace u Obrenovcu, 1. marta otpočeli su radovi na izgradnji nadstrešnice. Rok za završetak radova je 90 dana, nakon čega će na ovu lokaciju iz centra grada biti izmeštene zelena i mlečna pijaca, kako bi se pristupilo rekonstrukciji obrenovačke pijace.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa saradnicima obišao je radove na izgradnji nadsrešnice i tom prilikom naglasio, da će nakon izgradnje, nova rekonstruisana pijaca u centru grada, izmeniti celokupan izgled gradskog jezgra.

– Prostor na kome je do skoro radila robna pijaca, u naredna dva meseca biće izmenjen, odnosno na ovom mestu biće izgrađena nadstrešnica, nakon čega će biti premeštene mlečna hala, zelena i robna pijaca – rekao je Stanojević.

Stanojević je zamolio građane i prodavce da budu strpljivi dok traju radovi, međutim kako ističe, prostor koji će, po završetku radova na izgradnji nadstrešnice, biti na raspolaganju prodavcima na robnoj i zelenoj pijaci, garantovaće dobre uslove, kako trgovcima tako i kupcima.

Dok traje izgradnja nadstrešnice, robna pijaca radiće na udaljenosti od  nekoliko desetina metara od stare lokacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)