KAKO POSTATI USPEŠAN PREDUZETNIK: Evo koliko Voždovčana je realizovalo poslovne ideje

N. Z.

22. 02. 2023. u 16:19

SA dobijenim sertifikatom polaznici, kao budući preduzetnici, stiču uslov za bespovratna sredstava za samozapošljavanje kod NSZ.

КАКО ПОСТАТИ УСПЕШАН ПРЕДУЗЕТНИК: Ево колико Вождовчана је реализовало пословне идеје

Ilustracija / Foto A. Stevanović

Uručenjem sertifikata, završena je dvodnevna obuka za nezaposlene "Put do uspešnog preduzetnika" koju je organizovala voždovačka filijala Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa Gradskom opštinom Voždovac.

Cilj ove obuke je da polaznici provere opravdanost svoje poslovne ideje, sagledaju prednosti i rizike preduzetništva i informišu se o postupku registracije firme i aktuelnim zakonskim propisima.

Sa dobijenim sertifikatom polaznici, kao budući preduzetnici, stiču uslov za bespovratna sredstava za samozapošljavanje kod NSZ. Oni su se informisali o državnim subvencijama za pokretanje sopstvenog biznisa i samozapošljavanje, sa posebnim akcentom na izradi poslovnog plana.

Sertifikate su uručili član Veća Opštine Milan Martinović i pomoćnik predsednika opštine Voždovac Milijan Andrić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)