OPŠTINA IH POSLALA NA ZIMOVANJE: Evo gde su otputovali obrenovački đaci

Z. M.

14. 02. 2023. u 13:58

TREĆA grupa osnovaca krenula je put Tare, Bukulje, Rudnika i Goča u okviru "Eko kampovi".

ОПШТИНА ИХ ПОСЛАЛА НА ЗИМОВАЊЕ: Ево где су отпутовали обреновачки ђаци

Foto Arhiva

Više od 400 mališana će u okviru programa Eko kampovi koji se u finansira iz budžeta Gradske opštine Obrenovac provesti narednih sedam dana u odmaralištima Centra dečjih letovališta Beograda. Na ovaj put ispratio ih je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa saradnicima.

Dragan Blažić, pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac je izjavio da je ovo izuzetno lep dan za obrenovačke osnovce.

– Nastavljamo sa akcijom koja traje dugi niz godina, imali smo mali prekid zbog korona virusa, naravno da smo srećni što smo u prilici da ih opet pošaljemo na naše najlepše planine u sklopu ”Eko kampova” – rekao je Blažić.

– Ovog puta na Taru je krenulo pet škola, Osnovna škola ”Jovan Jovanović Zmaj”, osnovne škole iz Skele i Grabovca, Osnovna škola ”Jefimija” i naravno osnovci iz Osnovne škole ”14. oktobar” Barič. Više od 400 mališana je krenulo na Taru, ostali kreću tako da smo zaista srećni što ovog dana posle zimskog raspusta možemo da pošaljemo jošmališana na ”Eko kampove” – poručio je Blažić i dodao da će se program ”Eko kampova” nastaviti i tokom letnjeg raspusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna