ZAZIDALI ULIČNI HIDRANT NASRED ULICE: "Novosti" otkrivaju zašto je uklonjen restoran "Košnica"

Novosti Onlajn

30. 11. 2022. u 11:04

U TOKU jučerašnjeg dana započeto je uklanjanje poznatog restorana na Novom Beogradu, a po nalogu Sekretarijata za inspekciju, nadzor i komunikaciju.

ЗАЗИДАЛИ УЛИЧНИ ХИДРАНТ НАСРЕД УЛИЦЕ: Новости откривају зашто је уклоњен ресторан Кошница

Foto:

Prema saznanjima Novosti, građevinski inspektori su konstatovali da je investitor u okvir objekta zazidao i ulični hidrant što je primer nemara i uzurpacije javne površine, pa stoga Sekretarijat apeluje na građane da radove izvode isključivo u skladu sa odobrenjima nadležnih organa.

Još 2016. godine opštinski građevinski inspektor zatvorio je gradilište na kom se nalazio restoran zbog bespravne gradnje.

Kako su mediji pisali, 29. 11. 2021. godine u pomenutom restoranu izbio je požar i predmetni objekat je potpuno izgoreo. Postupajući po prijavama građana, gradska građevinska inspekcija izlazila je na teren i zatekla izvođenje građevinskih radova bez građevinske dozvole na mestu izgorelog objekta.

Foto:

Inspekcija je utvrdila da je bespravna gradnja i dalje nastavljena, pa je ovo gradilište bilo zatvoreno više od pet puta. Iz Sekretarijata se navodi da je ovaj objekat prepoznat kao prioritet za rušenje, imajući i u vidu da se nalazi na javnoj površini.

Foto:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

TRAŽITE IDEALAN VRTIĆ ZA DETE? Imamo rešenje za Vas!