VAŽNA VEST ZA BEOGRAĐANE: Sutra se očekuju izmene u prevozu zbog vojne vežbe "Štit 2022"

J.D.

29. 04. 2022. u 17:29

TOKOM održavanja prikaza sposobnosti Vojske Srbije "Štit 2022" na aerodromu Batajnica sutra, 30. aprila, od osam do 17 sati doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

ВАЖНА ВЕСТ ЗА БЕОГРАЂАНЕ: Сутра се очекују измене у превозу због војне вежбе Штит 2022

Foto: N.Skenderija

Pojačava se rad linija broj 73 (Novi Beograd /Blok 45/ - Batajnica /železnicka stanica/), 706 (Zeleni venac - Batajnica) i 706E (Zemun /Kej oslobođenja/ - aerodrom Batajnica), saopštio je gradski Sekretarijat za javni prevoz.

Kako se navodi, uspostavlja se šatl linija 706AM koja će saobraćati na relaciji Batajnica (železnička stanica) - aerodrom Batajnica - parking u zoni preduzeća "Pinoles" (neposredno ispred ulaza u Novu Pazovu).

Takođe, uspostavlja se šatl linija 706AB koja će saobraćati na relaciji Batajnica - aerodrom Batajnica - parking u zoni preduzeća "Pinoles" (neposredno ispred ulaza u Novu Pazovu).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni