CITRUSI UPOLA JEFTINIJI NA KVANTAŠU: Tikvice na pijacama od 40 do 250 dinara

A.K.

18. 03. 2022. u 16:47

TEZGE na beogradskim zelenim pijacama obiluju bogatom ponudom. Sveže povrće i dalje je aktuelno i traženo među kupcima. Od voća jabuke, na beogradskim zelenim pijacama cena im se formira do 40 do 180 dinara, ali na "Veletržnici" kilogram je moguće pazariti i za 30.

ЦИТРУСИ УПОЛА ЈЕФТИНИЈИ НА КВАНТАШУ: Тиквице на пијацама од 40 до 250 динара

Privatna arhiva

Jabuke su najjeftinije na Vidikovačkoj i pijaci Zeleni venac. Citrusi su tokom hladnijih dana izuzetno traženi, i među kupcima su još uvek aktuelni. Kilogram limuna, mandarina i pomorandži od 120 do 200 dinara. Na Kvantašu, ovo voće je dosta jeftinije, pa je kilogram moguće pazariti i za 50 dinara.

Ljubitelji karfiola izdvojiće od 100 do 200 dinara za kilogram, a cena se ne razlikuje mnogo ni na Veletržnici. Tikvice su najjeftinije na Dušanovačkoj pijaci i koštaju 40 dinara, a na Zvezdari i Paliluskoj pijaci su čak 250 dinara.

Mladi luk i zelena salata su od 30 do 50 dinara, krompir od 70 do 140 dinara, šargarepa i spanać 100 dinara.

Iako mu nije vreme, pojedini trgovci izneli su na tezge i paradajz, a cena je od 100 do 250 dinara. Kilogram uvoznog omiljenog crvenog povrća na Veletržnici je od 100 do 140.

Krastavci i paprike su na beogradskim pijacama od 130 do 250, a cena im se ne razlikuje mnogo ni na Veletržnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)