U PANČEVU SU U TOKU RADOVI ISPRED NARODNOG MUZEJA: Novo dečje igralište u gradskom parku

J.D.

21. 02. 2022. u 15:08

UREđENjE centralnog gradskog jezgra jedna je od najznačajnijih investicija koja se trenutno sprovodi u Pančevu.

У ПАНЧЕВУ СУ У ТОКУ РАДОВИ ИСПРЕД НАРОДНОГ МУЗЕЈА: Ново дечје игралиште у градском парку

Pančveo

Osim infrastrukturnih radova, gradski park dobiće potpuno novo igralište ispred Narodnog muzeja. Plan gradskih čelnika je da se početkom marta postavi novi dečji mobilijar.

Takođe, istovremeno se radi i na izgradnji nove dečje oaze na početku Masarikove ulice gde će se na površini od 190 kvadrata već sredinom marta postaviti novi rekviziti za igru mališana.

- Sugrađani, sa kojima razgovaramo, nam daju pozitivne signale na radove u našem gradskom parku a novi sadržaji koje uvodimo su rezultat razgovora sa njima, jer smo se zaista trudili da čujemo sve njihove potrebe i da sve to implementiramo u ovaj projekat - rekao je Aleksandar Stevanović gradonačelnik Pančeva.

- Verujemo da ćemo u aprilu uveliko imati završene radove ove faze i ući u radove na rekonstukciji kompletne Ulice Vojvode Živojina Mišića, a cilj nam je da centralno gradsko jezgro što pre prepustimo našim sugrađanima da u njemu uživaju.

Planirano je i da nakon završenih radova, ceo gradski centralni trg bude funkcionalna, moderna celina sa novima stablima i uređenim parkovskim mobilijarom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)